Õpetajate tunnustamine

 

Neljapäeval, 2. oktoobril tunnustasid Rakvere linnapea Mihkel Juhkami ja abilinnapea Kairit Pihlak hotelli Wesenbergh Kuursaalis Rakvere linna haridusasutuste õpetajaid: nii õpetajaid, kes on oma tänuväärset tööd juba pikka aega teinud, kui ka käesoleva aasta septembris esmakordselt hariduspõllul tööle asunuid.

Rakveres antav haridus on mitmekesine ja avatud. Lisaks üldhariduskoolidele ja lasteaedadele tegutsevad Rakveres eripalgelised huvikoolid. Olulise panuse eest kooliellu said Rakvere linna tänukirja Rakvere Gümnaasiumist Kadi Kruusmaa, Alar Madilainen ja Reet Bobõlski; Rakvere Reaalgümnaasiumist Mikk Joorits ja Reet Sepp. Rakvere Põhikoolist Karin Keskla, Rakvere Täiskasvanute Gümnaasiumist Küllike Plotnik, Rakvere Eragümnaasiumist Katrin Kütt ning Vanalinna Koolist Eva-Liina Pruler.

Lasteaiaõpetajatest pälvisid tänukirja Ljudmila Sergejenkova Triinu, Margit Pelli Rohuaia, Airi Tõnn Kungla lasteaiast ning Asta Lauri eralasteaiast Kaur. Huvikoolidest tänati Rakvere Muusikakooli õpetajat Riina Lindet ja Rakvere Spordikooli treenerit Mikk Jooritsat, Tantsu- ja kunstikoolist Athena Anne Pajulat, Muusika- ja kunstikoolist Kaur Piret Villemit ja Rajaotsa koolist Vallo Vildakut.

Rakvere linna haridusasutustes alustasid sellest sügisest õpetajana tööd Epp Vaidre, Kadri Remmet, Kadri Spiegel, Heili Kajaste, Anne Piispea, Kristo Kiviorg ja Eneli Silm.